Lovardák

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
www.gereby.hu


 

Aki ült már lovon, tudja, hogy lóhátról nézve más a világ. Akinek pedig még nem volt rá alkalma, annak feltétlenül ki kell próbálnia. A lovaglás nem pusztán sport, ami minden létező porcikánkat átmozgatja. A lovaglás életérzés. A határtalan szabadság érzését is átélhetjük lovaglás közben. A Geréby Kúria ezt az életérzést kínálja Önnek. A lovaglás mellett sétakocsikázásra, télen pedig lovasszánkózásra is van lehetőség.

Lovasudvarunkban lehetőség van tudásszintjének megfelelő lovaglásra. A lovaglás történhet futószáron, karámon belüli lovaglás és tereplovaglás keretében.

A gyakorlott lovasok terepen, kísérővel hódolhatnak szenvedélyüknek, de azok se csüggedjenek, akik lovat eddig csak képen láttak. Szakképzett lovas oktatóink futószáron bárkinek segítenek elsajátítani a lovaglás alapjait, legyen az kisgyermek vagy lelkes felnőtt. A haladók a karámban csiszolhatják tovább lovaglótudásukat. A kevésbé bátor csemeték pedig póniháton ismerkedhetnek a négylábú élménnyel.

Legyen szó 1 napos kilovaglásról vagy többnapos túralovaglásról, lovasudvarunk mindenre kínál alternatívát. Léteznek kimondottan lovas csomagajánlatok, melyeket ajánlunk minden kedves vendégünk figyelmébe.

 

 

 

Martinek Lovasudvar Hajdúnánás

A Magyar Turisztikai Szövetség által minősített
4 PATKÓS Lovarda - Hajdúnánáson!

 

 

 


 

Hajdúnánáson, alföldi környezetben található a 2000-ben létesült Martinek Lovasudvar, ahol évek sok-sok kitartó munkája hozta létre a 2011-ben megnyíló, Hajdúnánási Lovasközpontot és az istálló emeletén, igényesen kialakított Ifjúsági Szállást. A nyugodt, csendes hangulatú Martinek Lovasudvar szeretettel várja az idelátogató, lovakat, lovaglást kedvelő felnőtteket, gyerekeket, családokat egyaránt.

A Lovasudvarban lovasoktatás folyik, kezdő és haladó lovasok részére. Kezdők részére az udvar jól kialakított lovas pályáján van lehetőség tudásszerzésre, a haladóknak mindemellett a szabadon választott terepen, túra és tereplovaglásra is van mód. A Lovasudvar egyéb szolgáltatásai közé tartozik a lovasoktatáson kívül: a szállásadás (50 főig), a gyerektáboroztatás, a terembérlés (50 főig), hízóvágás, tereplovaglás, pályabérlés, és a kemencében vagy bográcsban készült magyar ételek megismertetése: öhöm, gulyás, pörkölt félék.

Nagy örömmel fogadunk szálláshelyünkön családokat, kisebb-nagyobb baráti társaságokat és még kiválóan alkalmasak vagyunk ifjúsági táborok, osztálykirándulások, helyszínéül is. A Lovasudvarban 2005. óta minden nyáron megrendezett Fogathajtó és Lovasverseny nemcsak az udvar, hanem egyben Hajdúnánás város egyik fő programja is a népi kirakodó vásárral és a magyar gasztronómiát szeretők körében igen kedvelt főzőversennyel.

tel.: Martinekné Varga Ágnes +36 30 2424-639
email: info@martineklovasudvar.hu
web: www.martineklovasudvar.hu

 
 
 

Ökopark Bükkösd