Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A Fantasy Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) számára kiemelt cél és elkötelezettség a látogatók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme.
A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A honlapon szereplő szállodákkal való kapcsolatfelvételhez egy ajánlatkérő űrlap kitöltése szükséges. Ezen az űrlapon a Fantasy Kft. a kapcsolatfelvételhez szükséges személyes adatokat (nevet, e-mail címet, telefonszámot) kér. Ezek a személyes adatok csakis az ajánlat visszaérkezése és elfogadása után kerülnek továbbításra a kiválasztott szálloda felé. Ezek az adatok az ajánlatkérésben szereplő kijelentkezést követően 48 napon belül törlődnek szerverünkről.

Felelősség kérdése:
A weboldal összeállításakor kellő gondossággal jártunk el, azonban nem vállalunk felelősséget azokért a cselekményekért amelyeket bármely belföldi vagy külföldi jogi, vagy természetes személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet akár közvetlenül, akár közvetve a webhelyen lévő vagy a webhelyen keresztül elért adatok, információk alapján követ el, függetlenül attól, hogy mi közöljük vagy mások közlik-e ezeket az adatokat, információkat. A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan jogosulatlan adatfelhasználásért, ami annak az eredménye, hogy a Szolgáltató adatbázisát, rendszerét jogosulatlan felhasználó feltörte, és ilyen jogellenes cselekmény folytán adatokhoz jutott.