Általános felhasználási feltételek

ÁFF

Általános Felhasználási Feltételek

Cégünk weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette az alábbi feltételeket és szabályokat (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot, és egyetért az azokban foglaltakkal. Az ÁFF a későbbiek során módosulhat, a weboldal használatára mindig a használat pillanatában megjelenített változat érvényes.

A weboldal tartalma , valamint a rajta keresztül kínált szállásfoglalási szolgáltatás (továbbiakban: "szolgáltatás") a FANTASY Kft. (továbbiakban: "belfoldi-szallas.hu, "mi" vagy "miénk") tulajdonában, működtetésében és szolgáltatási körében van. Minden ott található szolgáltatás kizárólag az Ön személyes, nem kereskedelmi célú használatára biztosított, és az alább kifejtett feltételek és szabályok hatálya alá tartozik

1. Szolgáltatások

A weboldalon keresztül a FANTASY Kft. egy Internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül minden ott szerepeltetett szállásadó cég meghirdetheti kiadó szobáit, csomagajánlatait, melyeket a weboldal látogatói lefoglalhatnak. Amennyiben Ön szobafoglalást hajt végre a FANTASY Kft. online rendszerén keresztül, illetve lekéréssel, e-mailen vagy telefonon keresztül nyújtott segítségével, Ön egy közvetlen (jogilag kötelezett) szerződéses kapcsolatba lép a szállásadóval. Attól a pillanattól kezdve, hogy Ön lebonyolította online szállásfoglalását, vagy foglalási igényét a kapott ajánlat elfogadásával jelzi, cégünk kizárólag közvetítői szerepet tölt be Ön és kiválasztott szálláshelye között. Eljuttatjuk az Ön foglalási adatait szállásadójának, és egy visszaigazoló e-mailt küld Önnek a szálláshely.

A weboldalon megjelenített összes információ a szálláshelyektől beszerzett adatokon alapul. A szállásadók saját maguk töltik fel oldalukra információikat.Ezen adatok tekintetében kizárólag a szálláshelyek felelnek a weboldalon megjelenitett információk (beleértve az árakat és a kiadó szobákat) pontosságáért, teljességéért és valódiságáért. Habár cégünk, a FANTASY Kft. minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy hibátlan szolgáltatást nyújtson, nem áll módunkban leellenőrizni, és nem tudjuk garantálni, hogy az összes megjelenített információ pontos, teljeskörű, és a valóságnak teljes mértékben megfelelő. Továbbá a FANTASY Kft. nem vállal felelősséget az esetleges hibákért (megjelenési és elektronikus nyomdai hibákat is beleértve), megszakításokért (legyen szó weboldalunk javításáról, fejlesztéséről vagy karbantartásáról), pontatlan, félrevezető vagy valótlan adatokért, vagy az információk valótlanságáért.

Szolgáltatásaink kizárólag személyes, nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Ennek megfelelően a weboldalunkon feltüntetett tartalmak vagy információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások újra eladása, deep-linkelése, felhasználása, másolása, monitorozása (például spider, scrape, stb.), feltüntetése, letöltése vagy sokszorosítása bármilyen kereskedelmi, illetve versenytársi tevékenységből vagy célból nem engedélyezett.

2. Árak

Hacsak ez nincs másképp kijelezve a weboldalon, az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t . Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely a kijelzett végösszeghez fizetendőként adódik hozzá. Néhány esetben bizonyos szálláshelyek egyes szobatípusai alacsonyabb árakon foglalhatók le weboldalunkon, ezek a szállásadó által meghatározott ársávok esetleges megkötések és feltételek elfogadásával vehetők igénybe, melyek vonatkozhatnak például a lemondás lehetőségére vagy az előleg visszatérítésére. Kérjük, foglalása lebonyolítása előtt részletesen olvassa át a kiválasztott szobatípusra és ársávra vonatkozó esetleges feltételeket.

3. Titoktartás

A FANTASY Kft elsődleges célja az Ön személyes adatainak a védelme. A törvény szerint a joghatóságok részére szükség esetén közzé kell tennünk a foglalók adatait, illetve a foglalási folyamat során megadott nevet, e-mail címet, számlázási címet és bankkártya adatokat el kell juttatnunk a szállásadó részére. A személyes adatainak kezeléséről részletesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban tájékozódhat.

4. Ingyenesség

Szolgáltatásunk ingyenesen vehető igénybe. Semmilyen költséget sem számolunk fel a foglalóknak szolgáltatásaink után, és a szobaárakhoz nem adunk hozzá semmilyen kiegészítő foglalási díjat. Bankkártyájáról mi semmilyen esetben nem fogunk levonni semmilyen pénzösszeget, Ön közvetlenül a szállásadónak fizet a lefoglalt szállásért.

5. Fizetési feltételek

Ajánlatkérés esetén a szálláshely személyre szabott ajánlatot küld Önnek, melyben az általuk meghatározott fizetési feltételek kerülnek feltüntetésre. A szálláshely saját döntése, hogy kér-e előleget vagy foglalót. Amennyiben igen, a foglalást követően visszaigazolásában elküldi Önnek a szálloda saját banki adatait, így az átutalás közvetlenül hozzájuk érkezik. Amennyiben a megadott fizetési határidőn belül a befizetés nem történik meg, a szálloda a lefoglalt szobá(ka)t törölheti.

Hitelkártya nélküli (standard) foglalásokat a szálláshely 18.00 óráig tart fenn. Amennyiben az érkezés helyi idő szerint 18.00 óráig nem következik be, úgy a szálláshely adott foglalást költségvonzatok nélkül megszünteti, mellyel egyetemben az elszállásolásra vonatkozó jogosultság is megszűnik.

Amennyiben az érkezés helyi idő szerint 18.00 óra után fog bekövetkezni, úgy az érkezés valószínűsíthető időpontjáról közvetlenül a szálláshely külön értesítendő. A foglalás további fenntartását a szálláshely hitelkártyaszám megadásától teheti függővé. Kellemetlenségek elkerülése végett igazoltassa vissza az érkezési idő tudomásulvételét a szálláshellyel!

Hitelkártyával garantált foglalásokat a szálláshely egész éjszaka fenntartja. Határidőn túli lemondás, ill. meg nem érkezés esetén a szálláshely jogosult kötbért felszámolni

6. Lemondás

Ajánlatkérés esetén a szálloda által küldött ajánlatban feltüntetésre kerül az általuk meghatározott lemondási feltétel. Az ajánlat elfogadásával a foglaló kijelenti, hogy a lemondási feltételeket elolvasta és tudomásul vette.

Online foglalás esetén a szobatípus kiválasztása során Ön kiválasztja a foglalásra vonatkozó (és a szálláshely által meghatározott) fizetési, lemondási és meg nem jelenési feltételeket, a foglalás véglegesítésével Ön elfogadja és egyetért ezekkel, és a szálláshely bármely további (végrehajtási) szabályaival, melyek az Ön foglalására vagy tartózkodására vonatkoznak, beleértve a nyújtott szolgáltatásokat és/vagy a szállásadó által kínált termékeket (a szálláshely végrehajtási szabályait és feltételeit szállásadójától szerezheti be). Az egyes szállodák általános fizetési, lemondási és meg nem jelenési házirendjét megtekintheti weboldalunkon a foglalás lebonyolítása során, valamint a visszaigazoló e-mailben.

Amennyiben le szeretné mondani online foglalását, kérjük, kattintson a visszaigazoló e-mailben található lemondó linkre, majd kövesse az ott található utasításokat. Amennyiben le szeretné mondani lekéréses foglalását, azt mindenképp írásban jelezze felénk a visszaigazolásra válaszolva. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás lemondása után, a szálláshely lemondási és meg nem jelenési feltételeinek megfelelően esetlegesen kötbért kell fizetnie. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos árak vagy különleges ajánlatok esetén egyáltalán nem lehet lemondást vagy módosítást végrehajtani. Kérjük, hogy még a foglalás véglegesítése előtt, figyelmesen olvassa el az esetleges speciális fizetési, lemondási és meg nem jelenési feltételeket.

7. További feltételek

Foglalása elvégzésével Ön hozzájárul, hogy közvetlenül a szálláshelyen tett tartózkodása után, anonim módon is kitölthető vendégértékelési kérdőívet is küldessünk Önnek. A kérdőív kitöltésével Ön hozzájárul, hogy véleményét honlapunkra, az adott szálláshely adatlapján megjelenítsük, a szállás színvonalával és minőségével kapcsolatos tájékoztatás céljából, a jövőbeni foglalók részére. Cégünk fenntartja a vendégértékelések saját megfontolásból történő módosításának, eltávolításának és visszautasításának jogát. A vendégértékelés közvélemény kutatásokhoz hasonlóan működik. Amennyiben Ön kitöltötte a vendégértékelési kérdőívet, úgy a foglalása napját követően egy évvel újabb levelet kaphat tőlünk, melyben emlékeztetjük a leadott értékelése részleteire és felhívjuk figyelmét az igénybevett szálláshely aktuális ajánlataira. A foglalás elvégzése után kiküldött visszaigazoló e-mailen és az említett e-maileken kívül Ön semmilyen további felhívást, email-t vagy kapcsolatot nem fog tapasztalni cégünk részéről, hacsak Ön kifejezetten nem kérte azt.

8. Jogi nyilatkozat

Ezen szabályok és feltételek korlátozások tárgyát képezik, cégünk kizárólag olyan közvetlen károkért vállal felelősséget (akár egy adott, akár több, egymáshoz kapcsolódó esemény esetén), melyet Ön elszenvedett, kifizetett.

Emellett cégünk vagy bármely egyéb (az oldal és tartalmának létrehozásával, szponzorálásával és promóciójával foglalkozó) partnereink, nem vállalnak felelősséget (1) közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy (2) bármely pontatlanságért vagy hiányosságért a leíró információkban (az árakat, kiadó szobákat és rangsorolásokat beleértve), melyet a szálláshely nyújtott honlapunk részére, (3) a szálláshely által nyújtott szolgáltatásokért vagy kínált termékekért, (4) bármely közvetlen, közvetett, következményekkel vagy büntetéssel járó károkért, veszteségért vagy költségért, melyet Ön szenvedett vagy Önnek kellett fizetnie weboldalunk használata vagy késedelme miatt vagy azzal kapcsolatban, illetve (5) bármely személyes sérülésért, halálesetért, anyagi kárért, vagy egyéb közvetlen, közvetett, különleges, következményekkel vagy büntetéssel járó károkért, veszteségekért vagy költségekért, melyet Ön elszenvedett vagy amiért fizetnie kellett melyek (teljes egészében vagy részben) a szálláshelynek tulajdoníthatók beleértve bármely lemondást, túlfoglalást, sztrájkot, kényszerhelyzetet vagy bármely olyan eseményt, mely cégünk hatáskörén kívül esik.

9. Egyéb

Amennyiben nincs másképp meghatározva, a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges, illetve a honlapon található vagy általa alkalmazott szoftver és a weboldalon feltüntetett tartalmak, információk és anyagok szellemi tulajdonjoga (a szerzői jogokkal egyetemben) a FANTASY Kft. tulajdonát képezik.

Ezen szabályok és feltételek, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos eljárások a magyar törvények alapján lettek meghatározva és aszerint kezelendők. Ezen szabályokra és feltételekre, valamint szolgáltatásainkra vonatkozó bármely vitás kérdés kizárólag az illetékes hatáskörű bíróságokon tárgyalható meg Budapesten, Magyarországon. Amennyiben a jelen szabályok és feltételek bármely rendelkezése érvénytelen, végrehajthatatlan vagy nem kötelező érvényű, vagy azzá válik, az összes többi rendelkezés továbbra is érvényben marad. Ilyen esetben az érvénytelen rendelkezés továbbra is alkalmazandó, amennyire csak a hatályos törvény megengedi.

10. FANTASY Kft.

szolgáltatást a FANTASY Kft. nyújt, mely egy korlátolt felelősségű társaság.

Iroda: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17/21.