Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel

Kastélyunk Szeleste nevezetessége, mely Sárvártól és Bükfürdőtől pár percre, a barátságos kis Vas megyei település szélén, gyönyörű környezetben, egy 13 hektáros mesebeli arborétum ölelésében található. Szeleste a sárvári kistérségben, a 86-os főút mellett fekszik, Szombathelytől 20 kilométerre.

Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és mellette a modern Zsuzsanna Hotel, amelyben gyógyfürdőnk található gyógyvizes fedett- és szabadtéri strandmedencével.

A kastélyszállót átölelő arborétum valóban a pihenni vágyó vendégek menedéke. A közel 3000-féle fa- és cserje között szép számmal találhatunk impozáns méretű fákat a XIX. század végéről is. Az Arborétum nevezetességei az idős fenyők, az ezüst hársak, az idős szelídgesztenyefák, a liliomfagyűjtemény, a különböző bükkfák és tölgyek.

A szálloda fő vonzerejéhez tartozik a saját gyógyvíz, amely 1260 m mélyről tör fel közvetlenül a hotel alól 55 Celsius fokos hőmérsékleten. Ez az ásványi anyagokban nagyon gazdag gyógyvíz összetételénél fogva (több mint 4900 mg/l sótartalom) rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bőrbetegségekre, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére. Ellenjavallata nincs.

Szállodánk mindösszesen 26 szobával rendelkezik, amelyek között lehetőség van 3 és 4 ágyas igénybevételre is.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink: masszázs, szauna (infrakabin), szolárium, kerékpárkölcsönzés.


Galéria

Hírek