Natura Hill Zebegény

Közvetlen kapcsolat a szállásadóval


A földszinten 4db, zuhanyzós fürdővel felszerelt, bájos szoba várja elsősorban a nagycsaládosokat, és a társaságokat, ugyanis itt 2-2 szoba összenyitható, de akár külön is kivehető.

A Zsálya és a Kadarka, valamint a Mákvirág és a Kamilla akár egy-egy egységet is tud alkotni, ugyanis közös előterük van. Tehát ha külön veszitek ki őket, akkor a szomszédban lakókkal nem zavarjátok egymást, viszont ha egyben veszitek ki, akkor akár zokniban is át tudtok szaladni a másik szobában lakókhoz, hogy könnyebb legyen a bandázás.

Zsálya szobát alakítottuk ki akadálymentesített szobának, így idősebbeknek és mozgáskorlátozottaknak ezt ajánlom a legszívesebben. Továbbá a legbelső-legszélső szobánk a Zsálya, ezért nagyon csendes, nyugodt kis zug tud lenni a pihenni vágyóknak.

Kadarkát és a Mákvirágot szoktam ajánlani a gyerekes családoknak, a Kadarkában ugyanis egy kinyitható kanapén két gyerek kényelmes franciaágyi hangulatot tud élvezni, a Mákvirág emeletes ágyait pedig mindenki imádja. Ennél a szobánál csak arra kell odafigyelni, hogy ne vegyétek ki egy éjszakára, mert minden gyerek fent szeretne aludni, de úgy igazságos, ha annyi éjszakára jöttök, ahány gyerekkel érkeztek, így szép sorban mindenki kiélvezheti a “magaslati levegőt”. A Mákvirág különlegessége még a táblafestékkel festett fal, amit krétával kedvükre telerajzolhatnak a kis vendégek. A vendégkönyv olvasás mellett másik kedvenc kiköltözés utáni foglalatosságom a Mákvirág szobában hagyott műalkotások nézegetése. Élmény látni a sok kis alkotó kéznyomát – néha alig van szívünk letörölni a falat.

Kamilla szoba a személyes kedvencem. Függő fotel az kell, nem is volt kérdés. Sokkal korábban megrendeltem, minthogy halvány elképzelésem lett volna, hogy melyik szobába kerüljön, de a könyvespolcos elrendezés egyértelművé tette, hogy ide kell a panorámás olvasósarokba bekerülnie ennek a lengő csodának. A textilekről nem is beszélve, belépsz a szobába, és már pusztán a színektől jó kedved lesz.

Mind a 4 szoba saját kis terasszal rendelkezik, ahová kiülve csodálhatjuk a Dunakanyart és élvezhetjük a friss levegőt, a csendet.

http://naturahill.hu/galeria/szobaink/


A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Személyes adatok:

Szoba:

Ellátás:

Foglalás adatai:

Felnőtt:
Gyerek:
Gyermekek életkora (kijelentkezéskor):
Bejelentkezés:
Kijelentkezés: